(All Answers) Amazon Cricket Quiz-Answer & Win Rs.20,000 (22nd April)

4

Amazon Cricket Quiz

Contents Of This Post

Amazon Cricket Quiz – Answer & win Rs 20,000 Amazon Pay Balance


Amazon Cricket Quiz, Amazon Cricket Quiz Answers – Hi Guys , Its Time For IPL & Cricket. Every One Knows The Fever Of IPL In India so Amazon Is Bringing Back The Amazon Cricket Quiz To Win Free real Cash Through it. Amazon India Comes Back With Another App Only Quiz, This Time Prize is Big & Quiz is Simple, You Will Get Rs.20000 In Your Amazon Pay balance Wallet.

(All Answers) Amazon Cricket Quiz-Answer & Win Rs.20,000 (22nd April)

 

We Are Already Regularly Posting The All Amazon QuizAmazon Quiz Answers All Amazon App Treasure Hunt items, Before Few Days We Have Posted The Amazon App Quiz, Now Here is Exclusive Chance To Win Rs.20000 Amazon Pay balance From Amazon By Playing Cricket Quiz Of Amazon.

In This Amazon Quiz Of Cricket , All You have to do is Give Right Answers to All 5 Questions & If You are Lucky Enough Then You Can Win Free Rs.20k Amazon Pay Balance.

There are a total of 20 (Twenty) Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 30th June,2018


Amazon Cricket Quiz – How to Participate?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App

1, Just Download The Amazon App On Your Mobile From Playstore Or App Store

2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account

3. Now Just Go To Home Page Of The App & You will be Able To See The Banner Of “Amazon cricket Quiz“4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

CoolzTricks Tip: For Our Reader’s  Easiness, We Have Solved All The Questions Of This Amazon cricket Quiz & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below


Amazon Cricket Quiz Answers: Week 3 – 22nd April

1. The inaugural ICC World Twenty20 was played in South Africa in 2007. Who won the final?

Answer: India

(All Answers) Amazon Cricket Quiz-Answer & Win Rs.20,000 (22nd April)

2. In a T20 match, if the fielding team does not start to bowl their 20th over in 75 min, the batting side is credited extra runs for every whole overbowled after the 75-min mark.

Answer: True

(All Answers) Amazon Cricket Quiz-Answer & Win Rs.20,000 (22nd April)

3. In the context of cricket what is a ‘Hat Trick’?

Answer: When a bowler takes 3 wickets on consecutive deliveries, dismissing 3 different batsmen.

(All Answers) Amazon Cricket Quiz-Answer & Win Rs.20,000 (22nd April)

4. Which bird is associated with a batsman’s dismissal for a score of zero?

Answer: Duck

(All Answers) Amazon Cricket Quiz-Answer & Win Rs.20,000 (22nd April)

5. In an uninterrupted Twenty20 game how many innings does each team play?

Answer: 1 inning each

(All Answers) Amazon Cricket Quiz-Answer & Win Rs.20,000 (22nd April)

6. What can Alexa NOT tell you about a cricket team?

Answer: Tell you when Sachin Tendulkar is coming out of retirement

(All Answers) Amazon Cricket Quiz-Answer & Win Rs.20,000 (22nd April)

7. What would Alexa reply if you ask ‘Alexa, which cricket teams are playing today?’ ?

Answer: Tell you the names of the teams cricket playing that day

(All Answers) Amazon Cricket Quiz-Answer & Win Rs.20,000 (22nd April)


Amazon Cricket Quiz Answers: Week 2 – 15th April

1. The Indian cricket team played its first T20 International match in 2006. Who was the India team captain?

Answer: Virender Sehwag

2. In the context of cricket, what does LBW stand for?

Answer: Leg before wicket

3. In a T-20 match, a batsman is not allowed to bat after scoring a double century

Answer: False

4.In the context of a T20 match, what is a ‘Super Over’?

Answer: A Tie-breaking method used in limited overs cricket matches

5.In a T20 match, what is the maximum number of overs each team bats for?

Answer: 20

6. Which of these countries does NOT host Twenty20 domestic competitions?

Answer: Narnia

7. What would Alexa reply if you ask ‘Alexa, what is the score?

Answer: She will tell you the latest score


Answers Of Amazon Cricket Quiz – Week 1

1. In a T20 match, no more than __ fielders can be on the leg side at any time. Fill in the blank.

Answer – 5

(All Answers) Amazon Cricket Quiz-Answer & Win Rs.20,000

2. Which countries played in the first men’s Twenty20 international ever played?

Answer: Australia and New Zealand

(All Answers) Amazon Cricket Quiz-Answer & Win Rs.20,000

3. In the context of cricket what is a ‘Timed out’?

Answer:  A dismissal that occurs when an incoming batsman is not ready to play in 90 seconds

(All Answers) Amazon Cricket Quiz-Answer & Win Rs.20,000

4. Which of these is NOT a method of dismissal in cricket?

Answer:  Winking

(All Answers) Amazon Cricket Quiz-Answer & Win Rs.20,000

5. In a T20 match, after the first six overs a maximum of five fielders can be outside the fielding circle.

Answer: True

(All Answers) Amazon Cricket Quiz-Answer & Win Rs.20,000

6. Alexa can provide you the latest statistics for cricket players

Answer: True

(All Answers) Amazon Cricket Quiz-Answer & Win Rs.20,000

7. Alexa can book tickets to the home matches for Royal Challengers Bangalore.

Answer: True

(All Answers) Amazon Cricket Quiz-Answer & Win Rs.20,000

Wow !! Just Success !! Now You Have Just Completed The amazon Cricket Quiz

(All Answers) Amazon Cricket Quiz-Answer & Win Rs.20,000

 

Now You Are Eligible To Win Rs.20000 From This Amazon Cricket Quiz


More Details Of This Amazon Cricket Quiz :

1. This Contest will commence on 7th April from 12:00:01 a.m. (IST) to 31st May 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 7 (seven) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out among participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 20 (twenty) participants will be selected as winner by a random draw of lots. A total of 1 (twenty) participants will be selected as winners of the Contest.

6. The declared winner will be eligible to win Rs. 20,000, (hereinafter referred to as “Prize(s)”), which will reflect in the winner’s Amazon.in account as Amazon Pay Balance.

coolzTricks Push Notification-Subscribe Now

4 COMMENTS

  1. I think amazon quizzes are fake because I already participated in many quizzes but didn’t got any mail or news about that.
    You got any payment in past??

LEAVE A REPLY